Alternativ behandling af ADHD og andre særlige behov

remove (1)

Jeg kan hjælpe børn, unge og voksne med ADHD

Kranio Sakral Terapi har et enormt anvendelsespotentiale, og behandlingen begrænser sig ikke udelukkende til fysiske smerter. Nej, faktisk har jeg, Per Toftsø, utroligt gode erfaringer med alternativ behandling af ADHD og andre særlige behov med Kranio Sakrale behandlinger.

Jeg tilbyder min alternative behandlingsform i min klinik, der ligger midt på Frederiksberg. Her er alle klienter velkomne, og jeg tager mig af børn, unge og voksne fra hele København og omkringliggende områder, så som Vanløse. Foruden ADHD hjælper jeg også gerne klienter med særlige behov som autisme, angst, OCD og lignende.

Find ro i hverdagen med alternativ behandling af ADHD

Ofte er en stor del af de udfordringer både børn, unge og voksne oplever med ADHD og andre særlige behov forbundet med en stor uro i både krop og sind. Det gælder uanset, om der er tale om opmærksomhedsforstyrrelser eller ej. Derfor er min alternative behandling af ADHD netop en behandling af denne form for uro.

Dette hænger sammen med, at central nervesystemet overbelastes, og særligt for børn kan dette medføre en lavere trivsel og gå udover udviklingen af færdigheder. Med min blide og nænsomme Kranio Sakrale behandling kan jeg dog gå ind lindre belastningen af nervesystemet og herved skabe en stor ro både fysisk og mentalt.

Alternativ behandling af ADHD med Kranio Sakral massage er altså både effektiv og ikke-invasiv, så du trygt og roligt kan lade små børn prøve det. Med den helt rette behandling kan du eller dit barn, der oplever uro og andre frustrationer ved ADHD, mærke både fysiske, psykiske og kognitive forbedringer.

Book tid til ADHD-behandling hos mig

Ønsker du at booke tid til en alternativ behandling af ADHD, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Du kan også kontakte mig, hvis du er nysgerrig og ønsker at høre mere om min tilgang og mine metoder.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Det behøver ikke gøre ondt for at det gør godt!

Åbningstider​

Tirsdag

09.30 – 21.00​

Onsdag

09.30 – 21.00​

Torsdag

09.30 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Kranio Sakral Terapi v. Per Toftsø

Godthåbsvej 101a, st. 3

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 66 15 58

E-mail: kontakt@pertoftsoe.dk