Kranio Sakral Terapi til baby og barn

remove (1)

En effektiv og alsidig behandling

Som forælder ønsker man altid sine børn det bedste, men mange oplever desværre, at dette ikke altid er lige let - især blandt helt små børn og babyer. Fødslen kan nemlig være en hård og traumatisk oplevelse for både mor og barn, og den kan medføre skævheder og spændinger i i babyens krop.

Her kan jeg, Per Toftsøe, hjælpe med Kranio Sakral Terapi – en alsidig behandling med et væld af muligheder og potentialer.

Jeg tilbyder Kranio Sakral Terapi til babyer og børn i min klinik, som ligger på Frederiksberg i København. Her tager jeg imod klienter fra hele byen og omkringliggende områder, herunder fra Vanløse. Som uddannet Kranio Sakral Terapeut tilbyder jeg en professionel og blid behandling, der lindrer de smerter og udfordringer, dit barn har brug for hjælp til.

Hvordan hjælper Kranio Sakral Terapi babyer?

Kranio Sakral Terapi til babyer såvel som små børn er en blid behandlingsform, hvor der arbejdes med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinalvæske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, der har på kroppen gennem nerve-, hormon-, og immunsystemet.

Med Kranio Sakral Terapi til babyer og børn, kan jeg derfor behandle en lang række forskellige udfordringer. Jeg tager eksempelvis imod bekymrede forældre til børn med kolik, fordøjelsesbesvær, sutteproblemer, skævheder, motoriske problemer og meget andet.

Mit arbejde med Kranio Sakral Terapi til babyer tager altid udgangspunkt i det enkelte unikke barn og dets udfordringer - så jeg kan hjælpe med den bedst mulige start på livet. Jeg har allerede set mange børn og spædbørn tage godt imod behandlingsformen og mærke en positiv effekt allerede efter få behandlinger. Og jeg er derfor også klar til at hjælpe dit barn.

Hør mere om Kranio Sakral Terapi til børn og babyer

Har du spørgsmål til, hvad dit barn  kan få ud af Kranio Sakral Terapi, eller vil du booke en tid til den første behandling? Så hører jeg altid gerne fra dig.​

Book en tid til din behandling i dag og tag det første skridt mod et liv med større fysisk og psykisk velvære for dit barn.

Det behøver ikke gøre ondt for at det gør godt!

Åbningstider​

Tirsdag

09.30 – 21.00​

Onsdag

09.30 – 21.00​

Torsdag

09.30 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Kranio Sakral Terapi v. Per Toftsø

Godthåbsvej 101a, st. 3

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 66 15 58

E-mail: kontakt@pertoftsoe.dk