Skånsom og effektiv behandling af ryg-, lænd- og nakkesmerter

remove (1)

Hvis du har ondt i ryggen, er du ikke alene. Det er en folkesygdom.

I følge SDU lever næsten to millioner voksne danskere med en muskel- eller skeletlidelse.

Mange får løst deres problemer i sundhedsvæsenet. Men der er også mange, der ikke gør. Og mange af dem føler sig slet ikke hørt af systemet.

Hvis du er en af dem, er du blevet undersøgt. Du måske fået besked om, at din ryg ikke fejler noget, og dine smerter er normale. Du har måske en fast recept på smertestillende. Måske endda de stærke.

Det er ikke rart at skulle spise piller blot for at komme igennem dagen. Det ved jeg, fordi jeg har prøvet det på egen krop.

Hvis du har været på stærke smertestillende, så ved du hvor mange bivirkninger der er. Da mine smerter var på deres højeste, tog jeg 13-14 piller dagligt. Min historie er ikke speciel. Den er ganske almindelig. Det mest specielle er faktisk, at jeg fik løst mine problemer.

Jeg arbejdede i fysisk hårde jobs, bl.a. som flyttemand. En dag, under en flytning, fik jeg et ”jag” i ryggen med stærke smerter ned i benene. Smerterne blev ved.

Jeg gik til lægen og blev undersøgt. Han mente at det var et sammenfald i ryggen, som jeg bare skulle lære at leve med. Jeg kom til kiropraktor. Jeg kom til fysioterapeut. Men det eneste der hjalp, var pillerne. Og de hjalp ikke nok til at jeg kunne blive ved som flyttemand.

Det, der gjorde udslaget for mig, var Kranio Sakral Terapi. Det er også en del af historien om, hvorfor jeg blev behandler – fordi jeg opdagede at der var noget der virkede, uden at jeg skulle gå til behandlinger i en uendelighed.

Smerter i ryg, lænd og nakke hænger tit sammen med hverdagen. Så samtidig med at du går til behandling, skal du forvente at arbejde med ting i din hverdag. Du skal måske blive bedre til at bruge hjælpemidler når du løfter på arbejdet, eller stå mere op ved skrivebordet.

Min erfaring med smertebehandling siger, at smerterne altid kan blive bedre. Men det kræver en indsats, og der er ikke noget quick fix. I mine behandlingsforløb oplever jeg gang på gang at mine klienters smerter aftager, og de får en bedre hverdag – ikke bare under behandlingen, men lang tid efter de er sluttet hos mig.

Behandlingen virker, men den er langt mere skånsom end f.eks. kiropraktik.

Dine smerter er opstået af en årsag. Oftest betyder det at de kan fjernes. Du skal være klar på at det kræver tålmodighed, indsats, og ny læring.

Du fortjener ikke at gå med smerter, og jeg vil gerne hjælpe dig.

Book en tid nu, så vi kan arbejde med at reducere dine smerter og give dig en bedre hverdag.

Jeg glæder mig til at tage imod dig i klinikken.

Det behøver ikke gøre ondt for at det gør godt!

Åbningstider​

Tirsdag

09.30 – 21.00​

Onsdag

09.30 – 21.00​

Torsdag

09.30 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Kranio Sakral Terapi v. Per Toftsø

Godthåbsvej 101a, st. 3

2000 Frederiksberg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 22 66 15 58

E-mail: kontakt@pertoftsoe.dk